MERSİN / MEZİTLİ - Şehit Sedat Gezer Ortaokulu

6. SINIF TÜRKÇE DERSİ ORTAK SINAV KONU DAĞILIMI

6. SINIF MATEMATİK DERSİ ORTAK SINAV KONU DAĞILIMI

2. Dönem 1. Veli Toplantımıza tüm velilerimizin katılımını rica ediyoruz.

2. DÖNEM SINAV TAKVİMİ

Şbt

eTwinning ,  iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa’daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele yönelik bir platform sunmaktadır.

Ock

Okulumuz kantin ihale ilanı...

Ock

Okulumuza adını veren Şehidimiz Sedat Gezer'in değerli eşleri @yeliz.sedat.gezer , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz @mehmet_badas33 ve Şube Müdürlerimizin katılımıyla şehitlerimizi anma programımızı gerçekleştirdik.

Ara

Ülke geneli ortak sınavlar klavuzu yayınlandı. Klavuzu , soru dağılım tablolarını ve örnek soruları paylaşıyoruz.

1. DÖNEM 2. YAZILI TARIHLERİ

Ülke genelinde yapılacak 6.Sınıflar Ortak Türkçe ve Matematik sınavları

Ara

Öğretmenlik, insanlık tarihinin en önemli mesleğidir. Öğretmenlik mesleği, her şeyden önce bir ideal, gaye ve  bir hizmet mesleğidir.

Ara

10 Kasım'da Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyet'in 100.yılına ithafen, öğrencilerimizle okul bahçemize 100 yazdık.

Ekm

2 Kasım 2023 tarihinde 6. Sınıf öğrencilerine yönelik sosyal bilgiler dersinden ortak sınav yapılacaktır.

1. Dönem sınav takvimimiz