MERSİN / MEZİTLİ - Şehit Sedat Gezer Ortaokulu

E TWİNNİNG ÇALIŞMAMIZ BAŞLIYOR

eTwinning ,  iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa’daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele yönelik bir platform sunmaktadır.

eTwinning, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinin kullanımı vasıtasıyla gerekli destek, araçlar ve hizmetleri sağlayarak okulların herhangi bir konuda kısa ve uzun vadeli ortaklıklar kurmasını kolaylaştırarak Avrupa'da okul işbirliğini teşvik etmektedir.

Biz de Şehit Sedat Gezer Ortaokulu olarak bu oluşumun içinde olmak, farklı okul dinamikleri ve farklı kültürlerin beraber çalışmasını görmek, desteklemek, öğrencilerimizle yeni bir dünyanın kapısını aralamak üzere eTwinning ailesine JOURNEY INTO DEEP SPACE adlı projeyle dahil olduk. Yalova Zübeyde Hanım Ortaokulunun kuruculuğunu üstlendiği projede Avrupa'dan ve Türkiye'den birden fazla ortak ile çalışmalarımıza başlıyoruz. Okulumuz İngilizce öğretmeni Özlem Arslan 'ın öncülüğünde öğrencilerimizle bu yeni deneyimi paylaşmayı heyecanla bekliyoruz.

08-02-202408-02-2024

Yayın: 08.02.2024 - Güncelleme: 08.02.2024 10:12 - Görüntülenme: 54