MERSİN / MEZİTLİ - Şehit Sedat Gezer Ortaokulu

Şehit Sedat Gezer Ortaokulu

KUYULUK MAH. 36137 SK. NO 1 MEZİTLİ / MERSİN
Vizyon
Amacımız,tüm öğrencilerimizin akademik başarı kapasitelerini sonuna kadar geliştirmek.Akademik yetenekleri sosyal becerilerle,ders başarısıyla bütünleştiren lider bir ortaokul olmaktır.İstiyoruz ki...Okulumuzda herkes,her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.Yetiştirmekle yükümlü olduğumuz bireylerin ihtiyaç ve beklentilerini sürekli göz önünde tutarak,tüm personelin katılımıyla çağdaş bilimin ışığında insan haklarına saygılı,bilgi çağının gereklerini yerine getiren,Cumhuriyete ve Atatürk ilkelerine bağlı,milli ve manevi değerlere sahip,geçmişten ders alıp geleceği yönlendiren,hain darbe girişimi karşısındaki cesur duruşları ile destan yazan şehit ve gazilerimizin aziz hatırasının unutulmamasını,milli birlik ve beraberlik şuurunu yaygınlaştırarak her bir öğrencinin bu şuura sahip olmasını sağlamaktır.
Misyon
Yenilikçi,vatansever,dürüst ve çalışkan olmayı kendine ilke edinen;çağdaş teknoloji ve eğitimin imkanlarını kullanarak bilgiye erişen,onu farklı açılardan değerlendiren,edindiği bilgiyi insanlığın yararına sunan bireyleri orta öğretime kazandırmak. Atatürk ilke ve İnkılapları ile Milli eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda çağdaş,ilerici,sorumluluk sahibi bireyler yetiştirip bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onları kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için biz varız.
08.10 ~ 14.45
Merkezi Isıtma / Soğutma
Mezitli Koop. Kuyuluk Dolmuşları ve 37,55 numaralı Belediye Otobüsleri
Yerleşim Yeri